Velkommen til P70!
33 selveierleiligheter skal bygges i Prinsdal. Moderne og funksjonelle 2,- 3-, og 4-roms leiligheter med solrike uteplasser
P70 vil bestå av to bygg med tre etasjer i hver bygning. Mellom bygningene vil det bli et stort og hyggelig felles hageareal med hyggelige sittegrupper og oppdelte soner som innbyr til lek og samvær. Flere av leilighetene vil vende ut mot hagearealet. Alle leilighetene vil holde en solid kvalitet og har solrike, vestvendte balkonger og markterrasser. Det er selvsagt heis i byggene og du har dagligvarebutikk og apotek i første etasje. Bussen går under 100 meter unna og det er rike turmuligheter i nabolaget. Her vil du trives fra første dag!
P70 vil bestå av to bygg med 3 etasjer i hver bygning. Mellom bygningene vil det bli et stort og hyggelig felles hageareal med hyggelige sittegrupper og oppdelte soner som innbyr til lek og samvær. Det er selvsagt heis i byggene og du har dagligvarebutikk og apotek i første etasje. Bussen går under 100 meter unna og det er rike turmuligheter i nabolaget. Her vil du trives fra første dag!
2-, 3- og 4-roms
40 til 98 m²
Pris kommer
Innflytning 2021
Lettstelte & arealeffektive leiligheter
Leilighetene i P70 blir lettstelte, arealeffektive og lette å møblere. De fleste er gjennomgående. Det vil si at du får solen inn både om morgenen og kvelden, mens åpne kjøkkenløsninger gir god kontakt med stuen. Herfra kan du gå rett ut på din egen balkong eller markterrasse.

Det gir en spesielt god følelse å flytte inn i en ny leilighet. Her er det ingen merker etter møbler, bilder eller andre spor fra tidligere eiere. Alt er nytt og du slipper å tenke på oppussing på mange år. I vårt nye boligprosjekt i Nedre Prinsdalsvei ønsker vi å skape en bedre hverdag for beboerne.
Planlegging
Salgsstart
Byggestart
Innflytning
Rammesøknad er godkjent
Til våren
I løpet av 2020
I løpet av 2021/22
Carl Christian Stierna
Eiendomsmegler

Mobil: 990 43 439
E-post: c.stierna@nordvikbolig.no
Kyrre Gåsvær
Eiendomsmegler

Mobil: 928 06 247
E-post: k.gasvar@nordvikbolig.no
Beliggenhet
P70 ligger sentralt og med offentlig kommunikasjon like utenfor døren. Herfra tar 81-bussen deg til Bjørvika på 23 minutter eller 87-bussen til Kolbotn på ca. 10 minutter. Hauketo Stasjon ligger ca. 2 km unna. Herfra har Østfoldbanen hyppige togavganger både mot sentrum og sørover. Velger du å kjøre bil, har P70 et eget avsperret parkeringsområde der du kan kjøpe deg plass. Her er blir det også avsatt plass til lading av elbil.
Alle kan kjøpe bolig i P70, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett.
Fristen for å melde forkjøpsrett er XX.XX.XX kl. XX:XX
Meld deg som interessent for løpende oppdatering om nyheter og salgsstart!